.

Бела Хадид: Бях много неуверена, не притежавах тялото си

Изповед за кариерата на модел

Ивета Иванова
Бела Хадид: Бях много неуверена, не притежавах тялото си
Снимка: БГНЕС

Бела Хадид разкри, че психичното ѝ здраве и увереността ѝ са били повлияни от работата ѝ като модел на Victoria's Secret.

 

Манекенката разкри, че след това тя е трябвало да се "отучи" от токсичното поведение, свързано с боди имиджа.

 

25-годишната звезда беше модел на бельо на марката от 2016 г. до 2018 г., а през 2020 г. напусна. Тогава беше разкрито, че тя и  други модели са били обект на непристойни коментари и тормоз от Ед Разек, бивш маркетинг директор на компанията.

 

По-рано тази седмица от Victoria's Secret обявиха, че Бела отново се присъединява към компанията, като част от VS Collective - група жени, които ще работят с компанията по "сътрудничество, бизнес партньорства и социални инициативи".

 

Част от групата са още Хейли Бийбър, Приянка Чопра и Наоми Осака.

 

"За мен, да раста в бизнес, свързан с красотата, мисля, че това създаде много несигурност у мен. Ако ме бяха помолили преди няколко години отново да се занимавам с Victoria's Secret, нямаше да съм достатъчно силна да застана и да го направя. Защото бях много несигурна, като цяло. Но наистина научих, че красотата за мен е увереност отвътре. И да имаш възможност да работиш над психичното си здраве. Сега гледам на тялото си като на храм. Преди, все едно стигнах до момента, в който моето тяло дори не беше притежавано от мен. Сега отново чувствам, че притежавам тялото си.", сподели звездата пред "Marie Claire".

 

25-годишната моделка признава, че е осъзнала, че да обичаш себе си и да разбираш, че имаш стойност, трябва да идва от теб самия, а не от друг човек. И е разбрала това, благодарение на терапията, на която е ходила.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...